Mielőtt elkezdenél filmeket nézni az oldalon a következő programokat feltétlenül fel kell telepítened.

DivX Web Player Divx filmek lejátszásához
Adobe Flash Player
Flash videók lejátszásához

1. Hogyan tudok filmet nézni?

Minden film adatlap alján találsz egy ilyen gombot: Tovább a lejátszóhoz erre kattintva juthatsz el a lejátszók listájához.

A film indításához, válaszd ki a számodra megfelelő lejátszót majd kattints a play gombra és máris nézheted a filmet.

Reklámok:
Sok tárhelyszolgáltató tele van felugró ablakkal, és előfordul, hogy az emberek összetévesztik a reklámot a filmmel, vagy neki állnak feltelepíteni valamit, amit kidob az oldal (például divx playert). NE TELEPÍTS SEMMIT!!!!! Ezek veszélyes források lehetnek. Minden, ami a filmnézéshez szükséges, itt megtalálod! Ha zökkenőmentesen szeretnél filmet nézni, először telepítsd az előbb említetteket! Utána nem lesz gond a filmekkel, de amíg ezeket nem teszed meg, addig idegeskedni fogsz, hogy az egyes filmek nem mennek vagy akadozik a hang stb..
PopUp hirdetések.
Nézd meg mindig melyik oldalon vagy! Ugyan azon amin voltál-e, sokan azért panaszkodnak, hogy teljesen más oldal jön be, mert nem veszik észre, hogy egyszerre két lapot nyitott meg a böngésző, egyik a film, másik a hirdetés. DivX Web Player esetében mindig csak csak a lejátszó bal alsó sarkában lévő Lejátszás (jobbra mutató háromszög) gombban bízz!

Mindenkinek kellemes szórakozást és filmnézést kívánok!
További szép napot!